Restaurant by Blenheim Design Ltd

Blenheim Design Ltd Presents The Anzu Restaurant Restaurant

Blenheim Design Ltd, the project leader of the awarded project Anzu Restaurant by Blenheim Design Ltd demonstrates, Anzu is situated in the St James's Market area of London. The restaurant is over two levels with dining on the ground floor, where a stone and metal bar dominate the space and conceal the staircase. Designers turned to Japanese philosophies of Shinto and Mayabi for inspiration. Traditional Asian building techniques and polished modern materials comfortably sit side by side. The warm ambience is achieved by the soft indirect lighting and an earthy colour palette. A wall sculpture of Geta sandals by the entrance and full height timber fins above the fixed seating are the only ornamentation. .

Restaurant by Blenheim Design Ltd Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=53503

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Magazine Blog homepage.

Design Accolades
Copyright © 2010 - 2017 Design Magazine Blog - designmagazineblog.com - All Articles