Family Center by Ali Alavi

Ali Alavi Creates The Family Center Store

Ali Alavi, the thinktank behind the award winning design Store:Family center by Ali Alavi spells out, There are a few reasons why I enclosed the long (30 meters) front wall. One, was that the existing building's elevation was really unpleasant, and I had no permission to touch it! Secondly, by enclosing the front facade, I gained 30 meters of wall space inside. According to my daily observational statistics study, majority of shoppers chose to go inside the store just because of curiosity, and to see what's happening behind this facade Curious forms..

Family Center by Ali Alavi Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=32959

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Magazine Blog homepage.

Popular Designers
Copyright © 2010 - 2017 Design Magazine Blog - designmagazineblog.com - All Articles